Website offerte

hoe werkt een website offerteJe weet wat je met je online platform wilt bereiken. Je weet welke website of welke webdesigner je ervoor wilt inhuren. Nu nog de website offerte opstellen, waar je dan net weer even helemaal niets vanaf weet.

Inhoud van het aanbod

De website offerte geeft aan wat de webbuilder allemaal voor je online platform gaat doen, hoe hij of zij die maakt, welke extras hij of zij toevoegt, in welke tijd en voor welk budget. Wel zo nuttig dat deze opgesteld wordt, dus.

Een website offerte bestaat over het algemeen uit verschillende onderdelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld doelgroepen, doelstellingen en de uitstraling. Ook functionaliteiten en onderdelen van de website, een beschrijving van de webbuilder, van het te volgen proces en het SEO pakket horen over het algemeen in de website offerte te staan. Door middel van deze onderdelen kun je bepalen wat je wilt en verwacht, maar ook wat je rechten en plichten zijn.

Prijsaanbieding

Daarnaast staat er in een website offerte de prijs voor de online creatie. Deze prijs varieert, aangezien het ene bedrijf meer webpaginas wilt dan de andere. Daarnaast wordt de beveiliging van een site de ene keer wel in de website offerte opgenomen en de andere keer niet wat ook qua kosten een behoorlijk verschil maakt. Ook de keuze voor bijvoorbeeld flahsbanners, bezoekersstatistieken en een grafisch ontwerp hebben invloed op de prijs die de website offerte aanbiedt.

Tot slot is het belangrijk om te weten dat de offertes meestal vrijblijvend zijn. Er kunnen altijd onderdelen toegevoegd of weggelaten worden, mits er nog geen handtekeningen onder staan. Schrik dus niet als je per ongeluk een website offerte via het internet hebt aangevraagd, het verplicht je nog niks. Daarnaast weet je met bovenstaande uitleg hoe een website offerte werkt en kun je met een gerust hart deze opstellen naar jouw wensen.