Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is een van de twee methodes om uw site te promoten en goed vindbaar te maken op speursites zoals Google, Yahoo of Bing. Wat zijn nu precies de voordelen van linkbuilding? Hier volgt een behulpzaam ritje.

  • Het is de methode om u bekend te maken via andere websites. Met behulp van zogenaamde backlinks kunnen bezoekers zo uw site bereiken.
  • Daarnaast voegt bijvoorbeeld Google al deze links samen en berekent aan de hand van de kwantiteit en kwaliteit hoe hoog uw site in de ranking van gevonden zoekresultaten terecht komt.
  • Als u daarnaast voor Webton kiest, dan weet u zeker dat het helemaal goed zal komen met uw plannen om linkbuilding te implementeren in uw website. Zij hebben al jarenlange ervaring en hebben al vele sites als het ware op die wijze omhoog gesleept.

Linkbuilding via Webton.nl

Ja, dit is absoluut de site waar u rekening mee dient te houden als het gaat om linkbuilding en daarnaast ook voor zoekmachineoptimalisatie. Dat is overigens niet hun enige bezigheden. Ze kunnen u ook helpen met webdesign, webshops bouwen en doen zelfs aan de snelgroeiende mobiele marketing. U leest het, het zijn echte specialisten op internet gebied. Er is dan ook absoluut geen negatief feitje te noemen voor het kiezen van linkbuilding bij Webton. Ze verzorgen niet voor niets voor meer dan 140 websites de topposities op Google. Ze weten hoe de vork in de steel zit…lees meer..

Twijfel niet langer

We kunnen ons voorstellen dat u nog twijfels heeft over linkbuilding. Op de site van Webton vindt u echter een hele hoop bedrijven die dankzij het gebruik van deze techniek enorm gestegen zijn in de ranglijsten van Google. Het slim aanpassen van backlinks op andere sites is een aanrader.

online marketing bureau

Linkbuilding is de toekomst

Het is een feit dat het internet de toekomst is. Het is een grote bron van inkomsten. Vele mensen doen hun boodschappen online en je kan er de gekste dingen tegenkomen en bestellen. Daarnaast is het reuze informatief en tegelijkertijd ook erg vermakend. Toch vindt je vaak dezelfde websites bovenaan in de zoekresultaten van de bekende zoekmachines zoals Google en Yahoo. Hoe kan dit toch? Door op een slimme manier gebruik te maken van zogenaamde linkbuilding zorgen die bedrijven er voor dat ze het hele jaar door hoog in de zoekresultaten uitkomen. Hebt u een bedrijfje of onderneming dan wel webshop die nog geen linkbuilding heeft geprobeerd en merkt u dat u daarom onvindbaar bent geworden? Treuzel dan niet langer maar ga in zee met Webton.nl. De werknemers van deze site zijn gespecialiseerd in linkbuilding en helpen u direct weer naar de top.

Is linkbuilding een goed idee?

Daar kunnen wij alleen maar volmondig “ja” op zeggen. Er zijn enorm veel voordelen aan linkbuilding al was het alleen al omdat internet zo immens populair is in de wereld. Neem alleen al in Nederland:

  • meer dan 9 miljoen mensen zitten minstens een keer per week achter het internet
  • en daarvan is zeker 81 procent op zoek naar informatie over producten en diensten. Wellicht zijn ze wel op zoek naar uw site
  • daarnaast begint 91 procent van die 81 procent op zoekmachines als het gaat om de aanschaf van producten en diensten. Hier ziet u hoe winstgevend linkbuilding voor u kan zijn

Een goede methode voor klantenwinning

Zoals u uit de opsomming op kan maken is het erg handig om linkbuilding toe te passen op uw website. U bent hierdoor nog beter vindbaar, transparanter en de kans is groot op meer cliënten. Kies nu voor Webton.nl en neem contact op.